Copac Solar Pure Energy®

You Are Here: Home / Pret Panouri Fotovoltaice / Copac Solar Pure Energy®
Copac Solar Pure Energy 1Copac Solar Pure Energy 5Copac Solar Pure Energy 3

Ce este un copac solar?

Copacul solar incorporeaza atat stilul artistic cat și tehnologia energiei solare, intr-un mod expresiv sculptural. Copacii solari sunt atat opere de arta cat și sisteme alternative de producere si furnizare a energiei electrice  functionale prin captarea energiei solare. Termenul de “Copac Solar ” este folosit pentru a descrie o varietate de structuri incorporand tehnologia energiei solare pe un singur punct de sprijin (asemeni tulpinii copacului), devenind astfel un generic ce descrie un astfel de design tehnologic de energie alternativa.

 

Care sunt beneficiile unui copac solar?

Pe langa aspectul artistic ce pare sa se armonizeze cu stilul modern din care facem parte, Copacul Solar are și beneficii ce sunt furnizate gratuit cetatenilor.

„Copacul” are ”coroana” din panouri solare care transformă energia solară în energie electrică. Cu acest Copac cetatenii își vor putea încărca dispozitivele electrice gratuit, acesta avand functia de încărcător public pentru dispozitive mobile. Acest copac ”din viitor” asa cum poate fii descris de unii, are tulpină din metal, câteva ramuri cu forme geometrice și o coroană sub formă dreptunghiulara reprezentat de panoul solar. La Nivelul Solului  sub copac se afla o banca la care vor fi atasate 7-12 cabluri de alimentare cu toate terminațiile posibile: de la mini-USB la jack-uri pentru a încărca telefoane mobile, camere foto/video, mp3 playere sau laptopuri.

Acesta va fi dotat si cu Router Wireless, putand fi folosit ca acces point de la o sursa de internet din apropiere. De asemenea poate functiona si cu stick de internet, furnizand internet wi-fi pe o raza de pana la 300m.

Copacul solar va avea montat un proiector cu Led si sensor de miscare sub panouri care vor fi directionate spre bancuta ce se vor aprinde pe timpul noptii la detectarea de miscare.

 Un avantaj extraordinar al acestui copac al viitorului este ca el poate functiona chiar si in lipsa soarelui cu o autonomie chiar si de pana la 15 zile.

Contact Rapid