GENERATOR DIGITAL KIPOR ID 10 W/O ATS

You Are Here: Home / Generator Curent / GENERATOR DIGITAL KIPOR ID 10 W/O ATS

GENERATOR DIGITAL KIPOR ID 10 W/O ATS - Alternative Pure Energy Kipor este primul producator care a implementat pe generatoarele de curent diesel tehnologia INVERTER.

Tehnologia inverter permite obtinerea unui curent extrem de stabil; turatie variabila functie de sarcina astfel motorul diesel poate functiona un timp mai indelungat cu o autonomie mai mare, consum redus si nu in ultimul rand o poluare mai mica.

ID10 corespunde celor mai exigente norme din domeniu si concentreaza toate avantajele si optiunile disponibile in acest moment pentru acest tip de echipament: automatizare(AAR-ATS), insonorizare, tehnologie inverter, turatie variabila a motorului, gabarit cu mult redus fata de un generator traditional, nivel redus de poluare, monitorizare si control la distanta (prin portul RS232), preincalzire.

Generatorul de curent este dotat cu sistem automat de reglare a turatiei motorului termic (Smart Throttle) in functie de necesarul de putere, acest lucru duce la economie de carburant, turatie scazuta-uzura mai mica, nivel de zgomot mai mic si poluare redusa.
ID10 produce o tensiune cu fluctuatii de sub 2%, acest lucru permite alimentarea celor mai sensibili consumatori: echipamente medicale, sisteme de iluminat moderne, computere, laptop-uri, echipamente ce utilizeaza microprocesoarele si nu in ultimul rand UPS-uri.

Generatorul poate fi echipat optional cu sistem automat de transfer al sarcinii (ATS sau AAR), putand fi folosit si ca sursa de avarie atunci cand reteaua primara de energie electrica are defectiuni.

Generatorul este prevazut cu kit de roti pentru transport.

Sistem de circulatie al aerului prin carcasa (sistem de racire) unic in lume, patentat de producator.

Cablurile electrice, sistemul electric atat al generatorului cat si al automatizarii sunt structurate pe trasee si culori oferind o identificare imediata, un service usor si facil.
Alternatorul generatorului (ID10) este angrenat de legendarul motor KM373GTi, pentru un consum redus si o durata de viata indelungata.
Panoul frontal cuprinde: display digital (model KP310), doua prize 16A, o priza 63A, conector ATS, siguranta centrala, comutator accelerare automata (Smart throttle), contact cu cheie pentru pornire electrica, port comunicatii RS232.
Pentru o securitate mai ridicata usile de acces sunt dotate cu sistem de inchidere cu chei.
Panoul de control modern, model KP310, permite monitorizarea tuturor parametrilor de functionare ai generatorului: tensiune, curent, frecventa, putere, ore functionare, turatie motor termic, parametrii retea principala de alimentare cu energie electrica etc.

Combustibil diesel
Curent nominal 41.3 A
Dimensiuni 1250x650x790 mm
Frecventa 50 Hz
Tensiune Nominala 230 v
Greutate 285 kg
Model motor KD373GTi
Putere maxima 10.5 kVA
Tip motor 3 cilindri
Consum estimat 340g/kWh
Putere nominala 9.5 kW
Turatie nominala 1700 – 3000 rpm
Grad protectie IP23
Autonomie 9 h
LwA 94 dB
LpA 74 dB
Capacitate cilindrica 979 cmc
Tip ulei SAE 10W40/15W40
Sistem pornire electric
Capacitate rezervor 29 l
Rata de compresie 22.5/1
Faze monofazat