Politica de retur si inlocuire

You Are Here: Home / DESPRE / Politica de retur si inlocuire

Clientul va solicita returul sau inlocuirea unui produs livrat ca urmare a unei comenzi de pe acest site pe adresa de e-mail office@AlternativePureEnergy.ro sau telefonic la numarul 0753496596.

Serviciul Clienti Online va prelua solicitarea, o analizeaza si o verifica in baza de date si prin intermediul colaboratorilor sai, dupa care aproba returul sau inlocuirea produsului.

Situatiile in care se accepta un retur sau inlocuirea unui produs, iar cheltuielile de transport sunt suportate de catre Alternative Pure Energy SRL, sunt: produs deteriorat, cu vicii, cu defecte de fabricatie si produs neconform comenzii.

Dupa acceptul returului, Serviciul Clienti Online, va va solicita sa pregatiti formularul tip de retur completat si marfa de returnat.

Un agent al firmei de curierat agreat de societatea Alternative Pure Energy SRL va prelua marfa si o va aduce la sediul societatii Alternative Pure Energy SRL.

In momentul primirii returului, Serviciul Clienti Online acorda debitul storno (facture cu minus pentru valoarea produsului returnat) sau retrimite produsul / coletul, dupa caz.

In situatia in care exista produse lipsa in colet, societatea Alternative Pure Energy SRL trebuie informata in maxim 12 de ore de la primirea coletului. In caz contrar, reclamatia nu va fi luata in considerare.

Alternative Pure Energy SRL