Panou Fotovoltaic MonoCristalin WesTech 12v – 130w

You Are Here: Home / Pret Panouri Fotovoltaice / Panou Fotovoltaic MonoCristalin WesTech 12v – 130w
Panou fotovoltaic monocristalin potrivit pentru rulote, camping si gradina. Modulul monocristalin de 130W este folosit cu succes in sisteme off-grid, in locuri fara energie electrica si fara posibilitate de racordare la retea. Modulele sunt fabricate pe masini de precizie, echipate cu cadru universal anodizat si sticla de siguranta rezistenta la grindina. Pe partea din spate a panoului fotovoltaic este o caseta de jonctiune etansa unde sunt conectate cablurile pentru legatura prevazute cu mufe Westech-C4. Cele 36 celule monocristaline sunt conectate in serie ideal pentru incarcarea bateriilor de 12V. Putere nominala a panoului este de 130 de wati. Modulul fotovoltaic este foarte bun pentru orice aplicatie standard de celule fotovoltaice.

Aceste module fotovoltaice de calitate sunt produce sub controlul strict al firmei Westech Solar Germania. Panourile solare au o performanta foarte buna datorita tehnologiei moderne utilizate si verificarea procesului de prelucrare in mod frecvent. Panou fotovoltaic monocristalin 130W 12V

Informatii:
* Folositi un sistem 12V sau 24V? – Acest modul fotovoltaic este potrivit doar pentru o baterie de 12V. Daca doriti sa utilizati o baterie de 24V, atunci va recomandam sa folositi 2 module in serie.
* Care este diferenta dintre panouri policristaline si monocristaline? – La producerea panourilor monocristaline procesul de fabricatie este costisitoar si se consuma mai multa energie decat la panourile policristaline. Prin urmare un panou policristalin este de asemenea, mai ieftin. Practic modulele sau celulele solare monocristalice au o eficienta mai mare de generare astfel ele au mai multa electricitate decat panourile policristaline in aceeasi zona geografica.
* Care controler de incarcare poate fi folosit? – Totul depinde de numarul de module. Controlerul de incarcare ar trebui sa fie cu circa 10% mai mari ca amperaj decat totalitatea modulelor solare pentru o functionare ideala.
* Care sunt elementele necesare daca vreau sa leg 2 module in paralel ? – Conector MC4 Y.

Certificare:
Modulele solare sunt testate de catre TUV si au toate certificatele de performanta si de inregistrare, cum ar fi IEC61215, IEC 61730, CE, ISO, ROHS. Panou fotovoltaic monocristalin 130W W-1068

Specificatii:
Putere maxima Pmax (W) = 130 Wp
Tensiune la Pmax (V) = 17,71V
Curent la Pmax (A) = 7,34A
Tensiune in gol (V) = 21,94V
Curent de scurtcircuit (A) = 5,85A
H x L x A – dimensiuni = 1480 x 680 x 35 mm
Tensiune maxima = 1000V
Greutate = 11,6 Kg.