Panou Fotovoltaic Victron Energy – Olanda

You Are Here: Home / Pret Panouri Fotovoltaice / Panou Fotovoltaic Victron Energy – Olanda
Panouri Solare Victron Energy Blue Solar Panel   Compania Olandeza Victron Energy si-a inceput activitatea inca din anul 1975, a carei gama de produse include: invertoare de unda sinusoidala, invertoare cu incarcatoare incorporate, incarcatoare de baterii, convertoare CC/CC, comutatoare de transfer, dispozitive de monitorizare incarcare baterii, baterii GEL si AGM, panouri fotovoltaice,etc.
  Victron Energy are o reputatie recunoscuta si de neegalat in ceea ce priveste inovatia tehnica, fiabilitatea si calitatea produselor pentru producerea de energie electrica si a surselor independente. 
  Gama de panouri fotovoltaice produse de Victron Energy produse in Olanda cu puteri cuprinse intre 30W si 280W policristaline si monocristaline, sunt solutia ideala pentru aplicatii independente de mici dimensiuni (kit-uri de curent continuu pentru cabane, rulote sau iluminat stradal). 

Aceste panouri fotovoltaice au performante exceptionale chiar si in conditii de temperatura ridicata sau intensitate luminoasa redusa. Pot fi utilizate pentru a incarca acumulatori de 12V/24v prin intermediul unui regulator de incarcare low-cost (nu necesita un regulator de incarcare cu tehnologie mppt). 

Caracteristici:
* Coeficientul de tensiune – temperatura scazuta permite functionarea la o temperatura ridicata.
* Performante exceptionale la un grad de iluminare scazut si o sensibilitate ridicata la intregul spectru solar.
* Cutia de jonctiune multifunctionala, sigilata si rezistenta la apa ofera un grad ridicat de siguranta.
* Diodele de trecere performante minimizeaza caderile de putere cauzate de umbrirea panoului.
* Incapsularea epoxidica a sistemului se conformeaza celor mai stricte reguli in ceea ce priveste functionarea la tensiuni ridicate.
* Cadrul din aluminiu permite amplasarea panoului pe diferite sisteme de montare.
* Sticla securizata de inalta calitate ofera rigiditate si rezistenta la impact.
* Panourile se conecteaza cu ajutorul conectorilor de tip PV – ST01 (MC4).