Schott Solar ASI – Germania

You Are Here: Home / Pret Panouri Fotovoltaice / Schott Solar ASI – Germania
  Compania Germana Schott Solar si-a inceput activitatea pe piata de energie fotovoltaica inca din anul 1958, fiind unul dintre primii producatori de panouri fotovoltaice din lume. Panourile fotovoltaice Schott Solar ASI au o garantie de 5 ani pentru defecte de fabricatie si au toleranta pozitiva la sortare (puterea fiecarui panou va fi mai mare sau egala cu puterea la care este vandut). Testele efectuate de producator pe panouri sunt de doua ori mai lungi decat reglementarile IEC.
   Seria Schott Protect ASI se caracterizeara prin:
 – Incapsularea celulelor thin-film in strat dublu de sticla ceea ce confera o rezistenta si o durabilitate crescuta. Studiile efectuate de institutul german Franunhofer estimeaza un randament de cel putin 90% din puterea initiala dupa 26 de ani.
 – Productie de energie mai mare decat alte tehnologii (cu celule mono sau policritaline), in conditii de intensitate luminoasa scazuta (zile innorate sau  orientare imperfecta). Ca o consecinta a acestui fapt productia de energie anuala obtinuta cu acest tip de panou este mai mare decat cu alte tehnologii la aceeasi putere instalata.
– Încapsulare robustă: Sistemul de încapsulare ASI permite o rezistență ridicată la radiație ultra-violetă, temperaturi foarte ridicate sau foarte scăzute și condiții meteo extreme în general.
– Instalare ușoară și rapidă:    Cadrul de aluminiu și preinstalarea cablului cu conectorii Tyco asigură instalarea ușoară și rapidă. Cutia de joncțiune conține și diode.
– Calitate și siguranță: Modulele SCHOTT ASI ‘made in Germany’ sunt proiectate pentru performanță și o longevitate maximă!
– Panou potrivit pentru aplicatii cu putere instalata in panouri de peste 1kW, “on-grid” sau “off-grid”. Pentru aplicatii “off-grid” panourile se conecteaza la un regulator de incarcare cu tehnologie MPPT.
 
Caracteristicile Modelului: Descarcã Specificatii PDF
* Model – ASI 107
* Dimensiuni panou – 1308×1108 mm
* Greutate – 20.8 kg
* Grosime – 35 mm
 * Putere nominala (Pmpp) –  130W
* Tensiune la Pmax (Vmpp) – 30.5 – 33.9 V
* Curent la Pmax –  3.50- 3.85 A
* Tensiune circuit deschis (Voc) – 41.3- 43 V 
* Curent de scurtcircuit (Isc) –  4.10 – 4.23 A
 
Detalii Tehnice:
* Putere nominala (toleranta ±3%) – 130
* Tipul celulei – a-Si/a-Si tandem (amorphous silicon)
* Nr. de celule – 72
* Tensiunea maxima a sistemului (V) – 1000 V
* Coeficient de temperatura al P (%) = -0.47/ °C
* Coeficient de temperatura al Voc (%) =
* Domeniul temperaturii = -40°C to +85°C
* Sarcina maxima admisa intr-un punct (grindina) = 23m/s, 7.53g
* Tip cutie de jonctiune – 2x IP65 by Lumberg,
* Tip conector – LC4
 * Cadru – Aluminiu
Panou Schott Solar ASI 1Panou Schott Solar ASI 2