Automatizatoare

You Are Here: Home / Panouri Solare Termice / Automatizatoare

Automatizare Solar STECA 502TT - ALternative Pure Energy Automatizare Solar STECA 502TT
Pret: 150 EUR (fara TVA)
Automatizarile solare Steca sunt automatizari folosite la instalatiile solare pentru prepararea apei calde menajere si aport la incalzire. Steca este un produs diversificat care poate fi folosit in diferite combinatii de automatizari. Panourile solare Westech in combinatie cu automatizarile Steca sant cele mai sigure instalatii solare.
[Specificatii produs]

Senzor de temperatura PT 1000 - Steca - ALternative Pure Energy Senzor de temperatura PT 1000 – Steca
Pret: 12 EUR (fara TVA)
Senzorul de de temperatura PT 1000 se foloseste la diferite automatizari. Senzorul propriu-zis este introdus intr-o teaca din otel inoxidabil cu diametru exterior de Ø 5,8 mm – 6 mm care il protejeaza fata de conditiile de mediu dar si din punct de vedere mecanic. Lungimea conductoarelor de lagatura pana la 50 m nu influenteaza masurarea temperaturii. Temperatura de lucru: de la -50°C la +180°C.
[Specificatii produs]

 Automatizare Solar STECA TR 704 - ALternative Pure Energy Automatizare Solar STECA TR 704
Pret: 400 EUR (fara TVA)
Cu multiple functiuni pentru instalatiile solare, Steca 704 are 18 programe standard care pot fi activate in functie de tipul de utilizare. Cu Steca 704 poate rezolva problema caselor care au acoperisul orientat E -V (foto). Functiunea de VACANTA protejeaza instalatia solara la supra incalzire, racind in timpul noptii apa din boiler, cand functiunea este activata. Functiunea ANTI INGHET face ca instalatia solara sa porneasca la un anume interval de timp cand temperatura la panoul solar este sub 0°C.
[Specificatii produs]

 Automatizare STECA 201 - ALternative Pure Energy Automatizare STECA 201
Pret: 100 EUR (fara TVA)
Modelul STECA TR 201 are 2 intrari (senzori) si o iesire (comanda) si poate asista un camp de colectori (panouri) si un boiler, cu multiple functiuni pentru instalatia solara. Temperatura maxima a apei din boiler se poate seta cu usurinta. NU ARE FUNCTIUNE DE VACANTA. Functiunea ANTI INGHET face ca instalatia solara sa porneasca la un anume interval de timp cand temperatura la panoul solar este sub 0°C. Automatizarea STECA 201 deserveste fara probleme toate tipurile de instalatii solare.
[Specificatii produs]

Automatizare Solar STECA 603 - ALternative Pure Energy Automatizare Solar STECA 603
Pret: 250 EUR (fara TVA)
Cu Steca 603 poate rezolva problema caselor care au acoperisul orientat E -V (foto). Temperatura maxima a apei din boiler se poate seta cu usurinta. Functiunea de VACANTA protejeaza instalatia solara la supra incalzire, racind in timpul noptii apa din boiler, cand functiunea este activata. Functiunea ANTI INGHET face ca instalatia solara sa porneasca la un anume interval de timp cand temperatura la panoul solar este sub 0°C.
[Specificatii produs]

 Automatizare Solar STECA 502 - ALternative Pure Energy Automatizare Solar STECA 603
Pret: 240 EUR (fara TVA)
Modelul STECA TR 502 are 5 intrari (senzori) si doua iesiri (comanzi) si poate asista un camp de panouri un boiler, si temperatura apei de la o piscina. Functiunea de VACANTA protejeaza instalatia solara la supra incalzire, racind in timpul noptii apa din boiler, cand functiunea este activata. Functiunea ANTI INGHET face ca instalatia solara sa porneasca la un anume interval de timp cand temperatura la panoul solar este sub 0°C.
[Specificatii produs]

 Automatizare Solar STECA TR 301 - ALternative Pure Energy Automatizare Solar STECA TR 301
Pret: 110 EUR (fara TVA)
Modelul STECA TR 301 are 3 intrari (senzori) si o iesire (comanda) si poate asista un camp de colectori (panouri) si un boiler, cu multiple functiuni pentru instalatia solara. Temperatura maxima a apei din boiler se poate seta cu usurinta. FUNCTIUNEA DE VACANTA protejeaza instalatia solara la supra incalzire, racind in timpul noptii apa din boiler, cand functiunea este activata. Functiunea ANTI INGHET face ca instalatia solara sa porneasca la un anume interval de timp cand temperatura la panoul solar este sub 0°C. Automatizarea STECA 301 are display animat.
[Specificatii produs]