UPS-Backup

You Are Here: Home / UPS-Backup

UPS Backup Rezidentiale Sisteme UPS Backup Industriale
UPS Backup Rezidentiale - Alternative Pure Energy Sisteme UPS Backup Industriale - Alternative Pure Energy

UPS 650VA +AVR Braun Group – UPS-650LED

Pret: 30€(fara TVA)

UPS offline 1000VA Braun Group – UPS-1000LED

Pret: 55€(fara TVA)

UPS offline 1000VA Braun Group – UPS-1000LCD

Pret: 65€(fara TVA)

UPS offline 1200VA Braun Group – UPS-1200LED

Pret: 67€(fara TVA)

UPS offline 1200VA Braun Group – UPS-1200LCD

Pret: 70€(fara TVA)

UPS offline 1500VA Braun Group – UPS-1500LED

Pret: 77€(fara TVA)

UPS offline 1500VA Braun Group – UPS-1500LCD

Pret: 85€(fara TVA)

  • Configuram Sisteme UPS Backup atat pentru uz Rezidential cat si Industrial in functie de consumatori si durata de functionare necesara acestora.
  • UPS-urile au capacitatea de a servi o gamă largă de tipuri de consumatori, de la grupuri de calculatoare, reţele, staţii de lucru, maşini de facturat, la sisteme electronice de control şi o serie întreagă de echipamente de telecomunicaţii. Ele sunt folosite în industrie, telecomunicaţii, energetică, învăţământ şi societăţi comerciale.
  • Solutiile sunt destinate tuturor ramurilor economiei: Apartamente, Case, Vile, Magazine de prezentare, Hale de productie, Mall-uri, Supermarket-uri, Hoteluri, Restaurante, Cabinete medicale si stomatologice, Spitale, etc.

    UPS-urile sunt niste dispozitive ce se intercaleaza intre reteaua de energie electrica si consumatori cu scopul principal de a preveni influenta intreruperii alimentarii cu energie electrica a consumatorilor la caderea retelei electrice. Acest lucru este evidentiat de denumirea lor “UPS” : Uninterruptible Power Supply adica surse neintreruptibile de energie. UPS-urile utilizeaza de regula ca sursa de energie pe durata intreruperii retelei electrice, energia furnizata de baterii electrice ( acumulatori ) cu o autonomie intre 1-24ore, in functie si de tipul de acumulator folosit si de puterea consumatorului, Aparatele asigura urmatoarele functii: Stabilizator de tensiune (AVR), incarcarea automata a bateriei, afisare cu LCD a functiilor, protectie la suprasarcina si scurtcircuit, control cu microprocesor a parametrilor de functionare. Alimentarea se face cu un acumulator sau mai multi de 12v cu cel putin 55Ah.

  • UPS folosit la alimentarea pompei de recirculare a apei a unui Cazan pe Combustibil Solid (centrala pe lemne) in cazul unei caderi de tensiune.