Sisteme UPS Backup Industriale

You Are Here: Home / UPS-Backup / Sisteme UPS Backup Industriale

   

►Proiectam si instalam Sisteme UPS Backup Industrial (Sistem de rezerva in cazul caderilor de curent electric)  in functie de consumatori si durata de functionare necesara acestora.

► UPS-urile au capacitatea de a servi o gamă largă de tipuri de consumatori: de la grupuri de calculatoare, reţele, echipamente de telecomunicaţii, combine frigorifice, lifturi, iluminat de urgenta     pana la aparatura medicala si stomatologica, ambarcatiuni, vase de croaziera,  etc.
Aplicatii: 
                              Ambarcatiune                                           Ambulanta echipata cu aparatura 220v 
                                 Camion Armata                                                     Caravana Discovery Channel
  
                       Car Televiziune                                                            Camion Expeditii
   
    UPS-urile sunt niste dispozitive ce se intercaleaza intre reteaua de energie electrica si consumatori cu scopul principal de a preveni influenta intreruperii alimentarii cu energie electrica a consumatorilor la caderea retelei electrice. Acest lucru este evidentiat de denumirea lor “UPS” : Uninterruptible Power Supply adica surse neintreruptibile de energie. UPS-urile utilizeaza de regula ca sursa de energie pe durata intreruperii retelei electrice, energia furnizata de baterii electrice ( acumulatori ) cu o autonomie intre 1-24ore, in functie si de tipul de acumulator folosit si de puterea consumatorului, Aparatele asigura urmatoarele functii: Stabilizator de tensiune (AVR), incarcarea automata a bateriei, afisare cu LCD a functiilor, protectie la suprasarcina si scurtcircuit, control cu microprocesor a parametrilor de functionare. Alimentarea se face cu un acumulator sau mai multi de 12v cu cel putin 100Ah.